ELAZIĞ / KOVANCILAR - ŞEHİT ERHAN ÇALIŞKAN İMAM HATİP ORTAOKULU

İMAM HAİTİP ŞENLİKLERİ

ŞEHİT ERHAN ÇALIŞKAN İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ

Ekm

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.Tatbikatın ardından okul  bahçesinde toplanan öğrencilere sunum yapılarak bu konuda daha hassas ve bilinçli olunması konusunda uyarıldı.

Ekm

Okulumuzda Mevlidi Nebi Haftası görevli öğretmen ve öğrencilerimizle konferans salonumuzda kutlandı. Programda Kur-an tilaveti, günün anlam ve önemine uygun konuşma ve şiirler okunarak program sonlandı.Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

10000 Okul Projesi kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Sinemaya Gitmeyen Kalmasın Etkinliği okulumuzda Müdür Yardımcısı Özkan Aydın önderliğinde ,sınıf şube rehber öğretmenlerimiz rehberliğinde gerçekleştirildi. Geziye Sinema etkinliği ile başlanıp öğrencilerin Bilim Merkezi'ne götürülüp bilimsel ve sanatsal yönden bilgilendirilmesi sağlanırken gezimiz Harput gezisi ile sonlandırıldı. Emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni M.Salih GEDİK tarafından hazırlanan 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ konulu program okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Öğretmenimize ve öğrencilerimize gerçekleştirdikleri bu etkinlikte dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Öğretmenimiz Muhammed Salih Gedik'in refakatinde öğrencilerimizin yaptığı tablolar sergilenmiştir. 2021/2022 Eğitim-Öğretim yılında öğrencilerimizin yaptığı yağlı boya ve Karakalem tabloları yer almıştır.

Şbt

Kariyer Planlama ve Karakter Eğitimi Konulu Öğrencilere Söyleşi Yapıldı. Söyleyişiye İlçe Belediye Başkanımız Sayın Hacı AKPINAR katıldı. Kendisine katılımından ve verdiği değerli bilgilerden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında, Kıbrıs Barış Harekatında Gazi mertebesine yükselmiş kahramanlar ziyaret edildi.

Muharip Gazimiz Mehmed DEMİR Kıbrıs Barış Harekatındaki anılarını Öğrencilerimizle paylaştı.1974 tarihinde Ankara Cubuk'tan önce Mersin'e giden Gazimiz ve silah arkadaşları bir hafta burada kaldıktan sonra Girne'ye gitmiş ve birçok cephede savaşmışlardır. Daha sonra Gazimağusa'da komutanı şehit olmuş. Kendisi de Şarapnel parçası ile yaralanmıştır. Gazimizin anlattıklarını dinledikçe ecdadın fedakarlıklarını daha da iyi anlayan öğrencilerimiz değerli Gazimize teşekkürlerini sundular.

Böylesine anlamlı ziyaretleri gerçekleştiren okul idaremize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimize "Evliya Çelebi Ölümsüzlük Suyu" adlı animasyon filmi izletildi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Toki Şehit Üsteğmen Emre Ercan Ortaokulu Türkçe öğretmeni Güllü ÇAVUŞ tarafından hazırlanan Barış MANÇO etkinliği kapsamında öğrenciler müdür yardımcımız Özkan AYDIN'LA röportaj yaptılar

Ekm

13-17 Ekim İmam Hatip Okulları Haftası kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla İlçemiz Kapıaçmaz Mesire alanında çeşitli etkinlikler yapıldı.

Ekm

Okulumuz Öğrencilerine ; Kovancılar İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen, Şube Müdürü Rasim KAYA'nın konuşmacı olarak katıldığı "Peygamberimiz ve Vefa Toplumu" konulu konferans verildi.

Mrt

Okulumuzda eğitim öğretim hayatının yeniden başlaması ile birlikte denemeler ile öğrencilerimizin eksiklikleri giderilmeye devam ediyor. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz